Young Living

Itsenäinen jälleenmyyjä ID:13458117

Ylläolevasta linkistä pääset suoraan rekisteröitymään Young Livingin jäseneksi. Voit tilata tuotteita huomattavasti edullisemmin.  Tuotteet toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Lisätietoja Young Livingistä osoitteessa:  https://www.myyl.com/irita

Mitä on eteerinen öljy?

Eteeriset öljyt ovat Young Livingin ydin ja tuotevalikoiman perusta.
Ne ovat luonnon aromaattisia nesteitä, joita saadaan puista, kukista, pensaista, juurista ja siemenistä. Niitä kutsutaan "essential", välttämätön, koska ne ovat kasvin elämän lähde. Jokaisella kasvilla on erilainen kemiallinen koostumus ja sen takia jokainen kasvi sisältää ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita me voimme käyttää eteerisen öljyn muodossa tukemaan hyvinvointiamme.

Puhtaat, aidot eteeriset öljyt imeytyvät tuoksuttelun ja ihokontaktin kautta sekä sisäisesti otettuina verenkiertoon pienten molekyyliensä ansiosta.                                      Ne auttavat elimistöä löytämään ja pitämään yllä hyvää tasapainoa ja elävöittävät kehon toimintoja parantavalla voimallaan.        Hajuaistin kautta eteeriset öljyt vaikuttavat muutamassa sekunnissa aivojen tunne- ja hormonikeskukseen.

Eteerisistä öljyistä on tehty paljon tutkimuksia (www.pubmed.gov). Tutkimukset vahvistavat niiden potentiaalisuuden ja monipuolisuuden.

Jokainen Young Livingin öljypullo sisältää vain ja ainoastaan 100% puhdasta eteeristä öljyä. Sen takia tuhannet ihmiset ympäri maailman käyttävät tuotteita elämän laatua parantaakseen.

Siksi olen myös itse valinnut nimenomaan Young Livingin öljyt hoitoihini tukemaan asiakkaitteni terveyttä, sekä antamaan aidon, luonnollisen aistinautinnon ihanien tuoksujen muodossa!

Miksi Young Living?

Young Living on kansainvälisesti tunnettu yritys, jota arvostetaan tuotteiden lukemattomien hyötyjen vuoksi. Se johtaa eteeristen öljyjen markkinoita tuottamalla puhtaimpia eteerisiä öljyjä ja niitä sisältäviä tuotteita ja kannustaa ihmisiä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Markkinoilla on tarjolla monenlaisia tuotteita ja ajatusmalleja, jotka voivat sekoittaa ajatuksemme. Young Livingin tuotteiden laatu ja yrityksen toiminta pohjautuu Siemenestä Sinettiin-lupaukseen, joka on takaamassa puhtaan lopputuotteen, jonka valmistus perustuu tarkkaan hankintaketjun hallintaan, tieteeseen ja standardeihin. Niistä voit lukea lisää: www.seedtoseal.com

Young Livingillä on omat maatilat, joissa valvotaan tarkkaan istutus- ja kasvatusprosesseja. Korkealle kehittynyt tislaustekniikka takaa sen, että kaikki tärkeät aineosat säilyvät eteerisessä öljyssä. Öljypullo käy läpi tarkat laboratoriotutkimukset ja lähtee asiakkaalle vain, jos se täyttää laatukriteerit. Jokainen öljypullo sinetöidään ja pakataan yrityksen omissa tiloissa, ja lähetetään suoraan asiakkaalle. Young Living tuotteita ei myydä vähittäiskaupoissa, vaan se leviää suoramyyntinä. Näin jokainen saa tuotteen lisäksi myös tuen, tiedon ja auttamishaluisen yhteisön.

Voit tutustua lisää tuotteisiin ja yritykseen: https://myyl.com/irita 

Minulta saa aina myös kysyä lisää, mikäli eteeriset öljyt kiinnostavat. Vastaan mielelläni.

Oheisella lomakkeella se hoituu kätevästi!