TURVESAIPPUA, Patsuli, 120 g

Kotimainen, käsintehty saippua.                                                    Hellävarainen TURVE-saippua valmistetaan elintarvikelaatuisesta kookosöljystä ja rypsiöljystä. TURVE-saippua sisältää runsaasti suomalaista, tutkittua hoitoturvetta. Hoitoturve antaa saippualle myös sen kahvinruskean värin. Saippua valmistetaan yksinkertaisista ja ymmärrettävistä raaka-aineista Suomessa. Saippuoihin käytetään ylimäärä kasviöljyä. Se on jäljellä valmiissa saippuassa ja tekee siitä miedon ja iholle ystävällisen. Saippua ei kuivata ihoasi, vaan puhdistaa hellästi, pitää yllä ihosi kosteustasapainoa ja tekee siitä pehmeän. Poistaa rasvaisuutta ja epäpuhtauksia hellävaraisesti ja luonnollisesti. Sopii kaikille ihotyypeille jokapäiväiseen käyttöön. Tuoksuu hyvältä.

 Turvesaippuoissa ei ole mitään turhaa ja ylimääräistä rasittamassa ihoa ja ympäristöä. Sen kaikki aineosat ovat täysin luontoon hajoavia.

Vastavalmistettu tuore saippua voi olla aluksi pehmeää, mutta kovettuu kuivuessaan. Saippuapala kestää pisimpään ja säilyy kauniina, kun sen annetaan kuivua ilmavassa paikassa käyttökertojen välillä. Älä siis säilytä saippuapalaa märässä saippuakupissa.

Ing. Sodium rapeseedate, sodium cocoate, aqua, glycerin, peat, parfum, limonene, tetrasodium glutamate diacetate, bht.

14,00 €