SHAMPOOPALA Valkosavi 100 g

POISTUVA TUOTE

NORMAALIT& KUIVAT HIUKSET

Sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia öljyjä; Oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä ja hamppuöljyä sekä Nilotica sheavoita, joka kosteuttaa. Sisältää valkosavea, joka sopii herkälle hiuspojalle ja tasapainottaa talin muodostumista hoitaen sekä hiuspohjaa että hiuksia.Shampoopala sisältää olutta, jolla on hiuksiin tuuheuttava ja taipuisuutta lisäävä vaikutus. Eteeriset öljyt vahvistavat hiuksia ja lisäävät niiden luonnollista kiiltoa.

Kun alat käyttää shampoopalaa niin anna hiuksillesi aikaa tottua luonnolliseen kasviöljyjä sisältävään shampoopalaan. Tämä saattaa kestää useita pesukertoja.

Vinkki: Vaahdota hiukset shampoopalalla ja huuhtele. Vaahdota tämän jälkeen hiukset uudelleen ja anna hoitavien aineiden vaikuttaa vähän aikaa.

Inci: Oliiviöljy, Kookosöljy, Risiiniöljy, Hamppuöljy, Luomu Sheavoi, Aqua / olut, Valkosavi, Himalajan Ruususuola, Natriumlaktaatti, Eteerinen Sitruunaeukalyptusöljy, Eteerinen Eukalyptusöljy, Eteerinen Teepuuöljy, Eteerinen Greippiöljy, Eteerinen Sitruunaöljy *Citronellol, *Limonene, *Linalool *esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä 

11,50 €