LEHTOSUON HOITOTURVE 300 ml

HOITOTURVE KÄTEVÄSSÄ ANNOSPAKKAUKSESSA 

Hoitoturve kätevässä 300 ml annospussissa riittää noin puolelle keholle. Voit käyttää tuotetta mihin tahansa paikallishoitoon aina päästä varpaisiin. Pakkauskoko riittää esimerkiksi koko selälle, jopa jaloille.

MITEN KÄYTÄT HOITOTURVETTA

Lämmitä pussia noin 40-50 asteisessa vesihauteessa, kunnes turve on mukavan lämmintä, noin 20-30 minuuttia. Tuotetta voi käyttää myös sellaisenaan lämmittämättä, esimerkiksi lievittämään tulehduskipua, tai reumasärkyyn, mikäli viileä soveltuu paremmin juuri sinulle.

Leikkaa pussin kulma auki. Jos käytät vain vähän, tee mahdollisimman pieni reikä kulmaan. Turve säilyy pussissa tuoreena.

Levitä turve hoidettavalle alueelle ja laita ympärille kelmua, jotta turve pysyy kosteana. Jos käytät turvetta saunassa, kelmua ei tarvita. Sauna saa olla maksimissaan 60 asteinen.

Voit tehostaa turpeen vaikutusta imukuppihieronnalla ja perinteisellä hieronnalla. Yllätä vaikka ystäväsi turvesaunalla ja anna hänelle rentouttava hieronta. Mikä sen mukavampaa.

TURPEEN VAIKUTUKSIA

Turve sisältää runsaasti bioaktiivisia ainesosia, kivennäis- ja hivenaineita, jotka vaikuttavat merkittävästi ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti.

Hoitoturpeessa on mm. magnesiumia, joka on tärkeä kivennäisaine lihasten hyvinvoinnille. Helpottaa esimerkiksi suonenvetoja.

Siitä löytyy myös sinkkiä, kuparia, rautaa, kalsiumia ja piitä, joita myös iho tarvitsee.

Hoitoturve vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja kehon nestekiertoa, puhdistaa kehon kuona-aineista, puhdistaa ihohuokosia, hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Tasapainottaa myös ihon liiallista rasvoittumista.

Turve on hyvä apu nivelvaivoihin, reumasärkyihin, polvi- ja kyynärpään kipuihin sekä viilentämään ja rauhoittamaan tulehdusta lihaksissa.


12,00 €