Kehäkukka VOIDEPALA, 60 g

UUTUUS!

KEHÄKUKKA VOIDEPALA - ERITTÄIN RAVITSEVA JA HOITAVA (TUOKSUTON) Kehäkukka voidepala on monikäyttöinen voide käsille, jaloille ja koko vartalolle. Voidepala ravitsee ja hoitaa tehokkaasti ihoa ja sopii myös ihon erilaisiin ongelma-alueisiin kuten hiertymiin.
Kehäkukkaa on perinteisesti käytetty ihonhoidon tuotteisiin ja se on tunnettu ihoa hoitavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan.
Suomalainen valmistaja kerää kehäkukat omalta luomuniityltään ja uuttaa ne auringokukkaöljyyn.
Voidepala sisältää lisäksi laadukkaita ihoa hoitavia kasviöljyjä, kuten jojobaöljyä, auringonkukkaöljyä, sheavoita ja kaakaovoita sekä auringonkukkavahaa. Voidepalan käyttö on helppoa. Hiero kevyesti voidepalaa puhtaille käsille ja levitä iholle. Tuote sulaa ihon lämmöstä. Voit myös hieroa voidepalaa kevyesti suoraan iholle. Voidepala imeytyy paremmin ihollesi, kun levität sitä pesun jälkeen pyyhekuivalle iholle.
INCI / INGREDIENTS: Theobroma Cacao (Kaakaovoi), Carcinia Indica Seed Butter (Kokumvoi), Helianthus Annuus Seed Cera (Auringonkukkavaha), Butyrospermum Parkii Butter (Luomu Sheavoi), Helianthus Annuus (Auringonkukkaöljy), Simmondsia Chinesis (Luomu Jojobaöljy), Calendula Offinalis (Kehäkukka), Tocopherol (E-Vitamiini) 

20,00 €