HOITOTURVE, 300 ml

HOITOTURVE KÄTEVÄSSÄ ANNOSPAKKAUKSESSA PAIKALLISHOITOIHIN

300 ml:n pussi riittää noin puolelle keholle.  Voit käyttää tuotetta mihin tahansa paikallishoitoon aina päästä varpaisiin.

Lämmitä pussi 40 - 50 asteisessa vesihauteeessa, kunnes turve on mukavan lämmintä. Voi käyttää myös lämmittämättä lievittämään tulehduskipua tai reumasärkyä, mikäli viileä sopii paremmin sinulle.

Leikkaa pussin kulma auki. Jos käytät vain vähän, tee mahdollisimman pieni reikä, jotta turve säilyy pussissa tuoreena.

Levitä turve hoidettavalle alueelle ja laita ympärille kelmua, jotta turve pysyy kosteana. Jos käytät turvetta saunassa, kelmua ei tarvita. Sauna saa olla maksimissaan 60 asteinen.


Turpeen vaikutusta voi tehostaa imukuppihieronnalla ja perinteisellä hieronnalla.

Turve sisältää runsaasti bioaktiivisia aineosia, kivennäis- ja hivenaineita, jotka vaikuttavat merkittävästi ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti. (Mm.magnesiumia, joka on tärkeä kivennäisaine lihasten hyvinvoinnille. Helpottaa esimerkiksi suonenvetoja.Sinkkiä, kuparia, rautaa, kalsiumia ja piitä, joita myös iho tarvitsee.)

Hoitoturve vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja kehon nestekiertoa, puhdistaa kehon kuona-aineista, puhdistaa ihohuokosia, hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Tasapainottaa myös ihon liiallista rasvoittumista. Turve on hyvä apu nivelvaivoihin, reumasärkyihin, polvi- ja kyynärpää kipuihin sekä viilentämään ja rauhoittamaan tulehdusta lihaksissa.


12,00 €