Gaarna Ruusu & jasmiini Shampoopala 2in1, 100 g

POISTO

Gaarnan vuoden 2019 myydyin tuote!

Uudistava ruusu & jasmiini shampoopala vaahtoaa silkkisesti ja on ihastuttava niin hiusten, kuin koko vartalon pesuun. Ruusu & jasmiini shampoo sopii erityisesti normaaleille ja kuiville hiuksille ja on hellä apu kutiavalle päänahalle. 

Kuvaus: Eteerinen ruusuöljy ennaltaehkäisee ryppyjen muodostumista, sekä uudistaa ja tasoittaa ikääntyvää ihoa. Eteerinen Jasmiiniöljy taas pehmentää ihoa, stimuloi aisteja ja kohottaa mielialaa. Tuote sopii erinomaisesti myös herkemmälle iholle. Ruusu & jasmiini shampoopala on valmistettu kylmäkäyntimenetelmällä, jossa se kypsyy vähintään kuukauden ajan ennen käyttöönottoa. Saippuan kosteuttavat ominaisuudet paranevat ajan myötä. Eteerinen ruusuöljy ennaltaehkäisee ryppyjen muodostumista, sekä uudistaa ja tasoittaa ikääntyvää ihoa. Se rauhoittaa myös herkän kuperoosa-ihon. Ruusu on monen kauniin ihon salaisuus. Jasmiiniöljy pehmentää ihoa, stimuloi aisteja ja kohottaa mielialaa. Ruusu & jasmiini shampoopala on valmistettu laadukkaista öljyistä ja raaka-aineista. Kookosöljy tekee saippuasta pesevämmän ja vaahtoavan, mikä on ihastuttava ominaisuus varsinkin hiusten pesussa ja suihkussaippuana. Shampoopala pesee hiukset hellästi ja tehokkaasti. Viimeistele pesutulos hiuksia hoitavalla hoitosuihkeella, joka tekee hiuksesta terveen ja kiiltävän näköisen. 

Valmistusaineet: Kookosöljy (Sodium Cocoate), Oliiviöljy (Sodium Olivate), Rapsiöljy (Sodium Canolate), Auringonkukkaöljy (Sodium Helianthus Annuus Sedate), Vesi (Aqua), Eteerinen ruusuöljy (Rosa Damascene Flower Oil), Eteerinen Jasmiiniöljy (Jasminum Officinale Oil), Mica-jauhe (Titanium Dioxide, Chronium Oxide Green, Mica, Tin Oxide)

7,00 €