Gaarna Hoitoainepala Aivan Ihana, 70 g

Tämä hoitoaine on kuivien ja katkeilevien hiusten kauhu. Sopii myös normaaleille hiuksille. Aivan Ihana hoitoainepala lisää hiusten viskositeettia jokaisella pesulla. Hiuksista tulee vahvat, terveet ja helposti kammattavat.


"Pestyäni hiukset tällä ensimmäistä kertaa, minulta kysyttiin töissä, olinko ollut kampaajalla? -En, vastasin. Minulla on uusi hoitoaine." (Valmistaja) 


Kuvaus: Hiero hoitoainepalaa hiuksiin shampoopalapesun jälkeen. Lisää tarvittaessa lämmintä vettä ja levitä hoitoainetta tasaisesti koko hiuksen pituuteen. Voit halutessasi käsitellä hoitoaineella vain hiusten latvat. Anna vaikuttaa hetki ja huuhtele pois. Hoitoainepala on valmistettu sulattamalla tarkasti valitut raaka-aineet yhteen. Valmis hoitoaine on jähmettynyt muotissa, mistä se on pakattu ekologiseen pahvipakkaukseen. Aivan Ihana hoitoainepala on myös täysin vegaaninen ja ekologinen. BTMS, eli Behentrimonium Methosulfate, on kasvipohjainen hoito- ja emulgointiaine, jota käytetään laajasti hiustenhoitoaineissa ja hiustuotteissa.Setearyylialkoholi lisää hiusten viskositeettia, vahvistaen niitä lisää jokaisella käyttökerralla.Murumuru voin rikas öljyhappopitoisuus edistää hiusten ravitsemusta ja kosteutta, tuoden toivotun kiillon kuiville, vaurioituneille hiuksille.Luomulaatuinen hampunsiemenöljysisältää runsaasti rasvahappoja, jotka ravitsevat hiuksia.Tomaatinsiemenöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja muita tärkeitä ravintoaineita, jotka tekevät hiuksista pehmeät ja kiiltävät.Kauravaha suojaa hiuksia, vähentää niiden katkeilua ja latvojen haaroittumista sekä tekee niistä luonnollisen sileät ja kiiltävät.E-vitamiini hoitaa hiuksia juuresta latvaan ja kosteuttaa niitä tehden hiuksista vahvemmat.D-Panthenol on hiuksia kosteuttava ja pehmentävä aine, joka tiivistää hiuksen pinnan tehden niistä kiiltävät.Vehnäproteiini korjaa vaurioitunutta hiuskeratiinia ja antaa hiuksille volyymia.Eteerinen Ylang öljy stimuloi hiusten kasvua ja sen tuoksu rauhoittaa mieltä.Mandariiniöljy on tyylikäs eteerinen öljy, joka antaa hyvän tuoksun ja lisää pintaverenkiertoa. Anna hoitoanepalan kuivua hyvin käyttöjen välillä. 

Ainesosat: Behentrimonium Methosulfate* (BTMS), Setearyyli alkoholi** (Cetearyl alcohol), Murumuru voi (Astrocaryum Murumuru Seed Butter), Hampunsiemenöljy*** (Cannabis Sativa Seed Oil), Tomaatinsiemenöljy (Solanum Lycopersicum Seed Oil), Kauravaha (Oat Wax), E-vitamiini (Natural Mixed Tocopherols & Helianthus Annuus Seed Oil), Dpanthenol (Panthenol), Vehnäproteiini (Wheat protein), Eteerinen Ylang öljy (Cananga Odorata), Eteerinen Mandariini öljy (Citrus Nobilis Oil) *Kasvipohjainen emulgointiaine **Ekologinen emulgaattori ***Luomu

14,50 €