Kuusenpihka - tuotteet

LEHTOPEATIN VAHVA 40% KUUSENPIHKAVOIDE

Varastossa:  30 ml  30.50 €
TARJOUS ! ERÄ: 25 ml  20 €
( niin kauan kuin varastoa riittää!)

 Käytetään haavanhoitoon, halkeilevaan ihoon, palovammoihin, auringon polttamiin, paleltumiin, kynsisieneen, herpekseen, poskiontelontulehdukseen, syyliin, hyönteisenpistoihin, ruusuun, peräpukamiin, säärihaavoihin, painehaavoihin, makuuhaavoihin, atooppiseen ihoon, psoriakseen, kireisiin, särkeviin lihaksiin, hiivasieneen, flunssaan ja tatuointien jälkihoitoon.                                            Kuusenpihkavoide poistaa tulehduksia, edistää verenkiertoa sekä suojaa limakalvoja bakteereilta. Sisältää luonnon omaa antibioottia. Kuusenpihka estää haavoissa tyypillisten bakteerien, kuten safylococcus aureus- ja MRSA-bakteerien kasvua.

Hyvä myös eläinten hoidossa; haavoihin, leikkaushaavoihin, palovammojen, tulehduksien, kuten anaalirauhasen tulehduksen ja asfalttitassujen hoitoon. Kuusenpihkavoide tarjoaa myös helpotusta punkkien puremiin ja hyönteisten pistoihin.

KÄYTTÖ: Kuusenpihkahoidon teho on havaittavissa jo 3-5 hoitokerran jälkeen.
Avohaavan
ja suurempien haavojen hoidossa hoidettava kohde puhdistetaan ja suihkutetaan ensin lämpimällä vedellä. Voidetta laitetaan sideharsolle ,joka laitetaan hoidettavaan kohteeseen 1-2 kertaa päivässä. Alue voi aluksi työntää märkää epäpuhtautta pois, eli puhdistaa itse itseään. Pihkahoitoa jatketaan kunnes hoidettava alue on kunnossa.                                                               

   Iho- ja kynsiongelmissa kuusenpihkavoidetta laitetaan suoraan kohteeseen 1-2 kertaa päivässä. Pihkahoitoa jatketaan kunnes hoidettava alue on terve.
 Flunssan hoidossa pihkavoidetta levitetään kaulan ja rinnan alueelle.                                                   

 Pihkavoidetta voi levittää myös särkeviin ja kireisiin lihaksiin. Saunan lämpö tehostaa voiteen vaikutusta.

AINEOSAT: kuusen pihka, rypsiöljy, mehiläisvaha.
HUOM! Sisältää luonnonhartsia.
Säilyy parhaiten viileässä.


NYT TARJOUSERÄ 25 ml:n voidetta hintaan 20 €/purkki niin kauan kuin varastoa riittää!

Tuotteita voit ostaa hoitolastani tai tämän sivuston yhteydessä olevasta VERKKOKAUPASTA . Nopea, luotettava toimitus! Veloitan kiinteänä toimituskuluna paketista 5 € . Tuotteet toimitetaan, kun tilaus on maksettu. Tarkemmat tiedot saat tilatessasi vastaussähköpostissani tai tekstiviestillä.
VOIT TILATA MYÖS OHEISELLA YHTEYDENOTTOLOMAKKEELLA!